• Τηλ. 210 41 78 426
0 Προϊόντα - 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊόν Ανανέωση

Προφίλ Εταιρίας

εταιρία ΑΦΟΙ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΑΕ αρχικά ξεκίνησε από τον Νίκο Ιωσηφίδη πουλώντας υφάσματα στις λαϊκές αγορές.
Το 1940 άνοιξαν το πρώτο κατάστημα στην Δραπετσώνα και το 1948 μεταφέρθηκε στον Πειραιά σε ένα υπόγειο χώρο στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 21, ενώ παράλληλα δημιούργησαν και εργοστάσιο παραγωγής υφασμάτων που λειτούργησε μέχρι το 1958.
Με το πέρασμα του χρόνου, κατάφεραν να δημιουργήσουν μια πολύ μεγάλη εταιρία η οποία το 1970 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο χώρο 1800 τμ. επί της Αντιστάσεως 21. Απασχολούσε 200 άτομα και ήταν από τις τρεις μεγαλύτερες εμπορικές επιχειρήσεις του Πειραιά.
Δυστυχώς, το 1991 η επιχείρηση καταστράφηκε ολοσχερώς από εμπρησμό. Τότε, εμείς παιδιά του Νίκου Ιωσηφίδη , Γιάννης και Κυριάκος Ιωσηφίδης, στήσαμε την επιχείρηση από την αρχή, με έδρα το Μαρούσι, και καταφέραμε με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά να την αναπτύξουμε και να την επεκτείνουμε.
Το 1995 μετά από πορεία τεσσάρων χρόνων επιστρέψαμε στο Πειραιά στο ίδιο σημείο αφετηρίας, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και Καραολής Δημητρίου όπου και εδρεύουμε μέχρι και σήμερα.

Επικοινωνία

  • Καραολή Δημητρίου 11Β, Πειραιάς
  • brosiosifidis@overserver.gr
  • www.brosiosifidis.gr
  • 210 41 78 426

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του Π.Ε.Π. Αττικής

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Top
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε την πολιτική cookies.